Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Compot De Caise Pentru Iarna

Compot De Caise Pentru Iarna. Compot de caise după 3 rețete delicioase, care vor deveni preferatele familiei! Se spala caisele se deschid in jumatati si se scot samburii se aseaza in borcane(cate doriti) se pune in fiecare borcan(de 800 gr) cate 4 linguri de zahar(sau depinde cat de. Deci pentru conservă, compotul de caise se pregăteşte mai concentrat iar iarna îi putem adăuga apă şi mai dăm un clocot. Am golit borcanul de caise pentru că urmează sterilizarea borcanelor și a capacelor. 4 kg caise proaspete, nelovite si nu foarte coaptezaharapa.

Nectar de caise pentru iarnă. Se pun caisele in borcane, cam 3/4 din capacitate. Si in loc de sticle vom folosi borcane mari, de 1,7 litri, cu gura larga, pentru la fel de bine se poate face acest compot si din caise daca aveti, nu doar din piersici sau nectarine. 09.08.2018 · reteta culinara compot de caise pentru iarna din categoriile conserve si muraturi, sucuri si compoturi de fructe. Pentru aromă se adaugă mentă sau acid citric.

Compot De Caise Fără Conservant Pentru Iarnă Laura Laurențiu Rețete
Compot De Caise Fără Conservant Pentru Iarnă Laura Laurențiu Rețete Source from : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/conserve/compot-de-caise.html
Compot de caise pentru iarna. Această rețetă pentru compot din caise nu necesită sterilizare. Pentru compot de caise trebuie alese soiurile cu fructe mai tari, mai ferme. Caisele sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru boli cardiovasculare, deficit de vitamina. 09.08.2018 · reteta culinara compot de caise pentru iarna din categoriile conserve si muraturi, sucuri si compoturi de fructe.

Pentru a pregăti compotul, pregătește produsele necesare din listă.

Daca caisele sunt coapte si bine fierte compotul meu va deveni nectar. Se spală caisele, se scot sâmburii şi se aşează în borcane una peste alta, fără să rămână spaţii libere. 3 kg de caise, 1 kg de zahăr tos, 3 litri de apă, 1 păstaie de vanilie (opțional). Nu săriți peste acest pas dacă vreți un compot de caise care să reziste peste iarnă, să nu se acrească sau să mucegăiască. Caisele sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru boli cardiovasculare, deficit de vitamina.

Caisele se aleg sa fie la fel de coapte si aproximativ la fel de mari. Multumesc pentru like, share, subscribe! Se spală, se curăţă de sâmburi, eventual de coajă. Dintre acestea se gatesc gem, gem, se face marmelade, se prepară compot. Puneți caisele în jumătăți în borcane curate, îndepărtând semințele.

Compot De Caise Pentru Iarna Gastrowiki
Compot De Caise Pentru Iarna Gastrowiki Source from : http://www.gastrowiki.ro/Compot_de_caise_pentru_iarna
Apasă pe poză pentru a citi rețeta noastră! Fructele spalate bine, se desfac in doua sau se taie felii (dupa caz), se elimina samburii si se asaza in straturi, unele peste altele, in borcane curate si scurse bine, mai mult de jumatatea borcanului, apoi se presara cate 5 linguri de. Compot de caise pentru iarnă cu mere. 09.08.2018 · reteta culinara compot de caise pentru iarna din categoriile conserve si muraturi, sucuri si compoturi de fructe. Așezați jumătate în borcane curate.

Mie imi place ca atare si intotdeauna beau prima data lichidul aromat si apoi ma bucur de.

09.08.2018 · reteta culinara compot de caise pentru iarna din categoriile conserve si muraturi, sucuri si compoturi de fructe. Cantitatile sunt pentru 1 borcan de 800ml. Si in loc de sticle vom folosi borcane mari, de 1,7 litri, cu gura larga, pentru la fel de bine se poate face acest compot si din caise daca aveti, nu doar din piersici sau nectarine. Cât se fierbe compotul la bain marie sau la cuptor? Daca caisele sunt coapte si bine fierte compotul meu va deveni nectar.

Această rețetă pentru compot din caise nu necesită sterilizare. Pentru aromă se adaugă mentă sau acid citric. Caisele se prepară în mod similar: Așezați jumătate în borcane curate. Combinații delicioase pentru ierni savuroase!

Compot De Caise Pentru Iarnă Rețeta Fără Conservant Savori Urbane
Compot De Caise Pentru Iarnă Rețeta Fără Conservant Savori Urbane Source from : https://savoriurbane.com/compot-de-caise-pentru-iarna-reteta-fara-conservant/
Se pun caisele in borcane, cam 3/4 din capacitate. Combinații delicioase pentru ierni savuroase! Și pe cei dragi cu un compot delicios și aromat. Pentru a face compot de visine, trebuie in primul rand sa punem visinele in borcane. Nectar de caise pentru iarnă.

Caisele se aleg sa fie la fel de coapte si aproximativ la fel de mari.

09.08.2018 · reteta culinara compot de caise pentru iarna din categoriile conserve si muraturi, sucuri si compoturi de fructe. Cand am caise mai tari fac compotul in borcane de 800ml.cu zeama din compot putem insiropa blatul de tort si caisele in crema. Un suc gros, aromat și foarte gustos c.are se prepară ușor. 3 kg de caise, 1 kg de zahăr tos, 3 litri de apă, 1 păstaie de vanilie (opțional). Pentru a face compot de visine, trebuie in primul rand sa punem visinele in borcane.

Posting Komentar untuk "Compot De Caise Pentru Iarna"