Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case Si Terenuri De Vanzare

Case Si Terenuri De Vanzare

Sabareni langa �casa din vis 1 gulia, padurea de tei , vand teren extravilan 1900 mp, prevazut in puz pentru trecere in intravilan, deschidere 64 m la drumul de servitute de 5,5 m, zona de vile aproape, posibilitate de parcelare, acte. Suprafata,front stradal,pret pe metru patrat de teren si pret total.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vila zona arcasilor , teren in suprafata de 826mp, cu o deschidere aproximativa de 25ml, amprenta la sol 140mp, la parter doua grupuri sanitare, living , bucatarie, doua dormitoare si hol. Suprafata,front stradal,pret pe metru patrat de teren si pret total. Teren de casa galicea, teren intravilan.

Case Si Terenuri Sunny Valley Dumbraveni Suceava Dumbraveni Sunny Valley Id 29765
vizitati articolul complet aici : https://www.bizoo.ro/firma/valley/vanzare/29765/case-si-terenuri-sunny-valley-dumbraveni-suceava
Suprafața întregii proprietăți este de 12 hectare. Alei pietonale in suprafața de 25mp; ~ vila piscina 1 ~.

Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri accesibile.

Terenuri de vanzare la preturi avantajoase. Profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie casa de vanzare in zona linistita si teren generos. Se oferă spre vanzare casa de vacanța împreuna cu o curte generoasa de 3500 mp.

Suntem întotdeauna aproape de clienții noștri, astfel încât aceștia pot fi siguri că vor procura anume imobilul. Pe okazii.ro vei cumpara terenuri de vanzare intotdeauna in deplina siguranta. Vila dispune de incalzire in pardoseala, tamplarie cu geam tripan, loc de parcare.

Stradal E85 Casa De Vanzare Si Teren Racaciuni 25km De Bacau Casa Vila Cu 3 Camere De Vanzare In Răcăciuni Judetul Bacău Xv0201sl6 39 000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/bacau/racaciuni/casa-de-vanzare-3-camere-XV0201SL6
Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri accesibile. Teren de casa galicea, teren intravilan. Vezi aici ultimele anunțuri cu case de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare.

Casa de vanzare 4 camere valea adanca.

Pretul de vanzare a acestor case este 130000 euro. Azi 09:39 3 500 m2. Stil imobil propune spre vanzare duplex in miroslava.

Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii. Case de vanzare in iasi. Pe okazii.ro vei cumpara terenuri de vanzare intotdeauna in deplina siguranta.

Case De Vanzare Roznov Ieftine Nou Si Utilizat Anunturi Case De Vanzare Roznov 1 Pagina Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.ieftine.eu/cele-mai-ieftine-case-de-vanzare/roznov/olx.ro
Gaseste rapid terenuri de vanzare.terenuri agricole de vanzare din zona ta! Vila zona arcasilor , teren in suprafata de 826mp, cu o deschidere aproximativa de 25ml, amprenta la sol 140mp, la parter doua grupuri sanitare, living , bucatarie, doua dormitoare si hol. Vezi 795 rezultate pentru case si terenuri de vanzare in galati la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 2.000 eur.

Vila dispune de incalzire in pardoseala, tamplarie cu geam tripan, loc de parcare.

Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Vila zona arcasilor , teren in suprafata de 826mp, cu o deschidere aproximativa de 25ml, amprenta la sol 140mp, la parter doua grupuri sanitare, living , bucatarie, doua dormitoare si hol. Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri accesibile.

Posting Komentar untuk "Case Si Terenuri De Vanzare"