Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Curs Bnr Leu Moldovenesc

Curs Bnr Leu Moldovenesc

Lei (ron) dolar australian (aud) dolar canadian (cad) franc elvetian (chf) coroana ceha (czk) coroana daneza (dkk) lira egipteana (egp) euro (eur) lira sterlina (gbp) leu moldovenesc. Curs valutar banci actualizat la fiecare 15 minute ✅, de la 11 banci din republica moldova.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Convertorul foloseste implicit ultimul curs bnr disponibil si este setat pe euro. 4.9267 lei curs valutar usd : Curs valutar leu moldovenesc (mdl).

Curs Bnr Curs Valutar Bnr Zilnic Curs Euro Si Dolar
vizitati articolul complet aici : https://www.cursbnr.xyz/
Vă rugăm să ajutați la îmbunătăţirea textului de pe acest site. 4.9267 lei curs valutar usd : Cursul valutar leu moldovenesc stabilit de bnr și de principalele bănci din românia, disponibil la ghișeu sau online.

Curs mediu leul moldovenesc (mdl).

Curs valutar curent pentru euro, dolar, grivnă, rublă și leu, de la deghest, victoriabank, eximbank și altele. Cursul afisat de banca nationala a romaniei pentru leul moldovenesc in 19 martie 2021 este 0.2301 lei, mai mic cu 0.0013 lei, adica 0.56 % fata de sedinta precedenta. Curs leu moldovenesc bnr ultimele 30 de zile.

Cursul maxim leul moldovenesc este 0.2338 lei înregistrat la data de 3 februarie 2021. Curs leu moldovenesc ultimele 60 de zile. Curs valutar leu moldovenesc (mdl).

Al Doilea Deriva Refuza Curs Valutar Czk Lei Justan Net
vizitati articolul complet aici : http://www.justan.net/curs-valutar-czk-lei
Afla care este cursul valutar bnr pentru leu moldovenesc mdl si care a fost evolutia in ultima perioada. Convertor valutar, curs oficial bnr, curs de schimb euro, grafic evolutie valute, preluare curs valutar, arhiva curs bnr, cursul valutar, curs euro si dolar, curs valutar la banci, lista bancilor din romania. Urmareste cursul valutar pentru leul moldovenesc la zi si afla de pe graficul evolutiei mdl valorile maxime si minime.

Aur) aud (dolar australian) bgn (leva bulgareasca) cad (dolar canadian) chf (franc elvetian) czk (coroana ceha) dkk (coroana daneza) egp (lira egipteana) gbp (lira sterlina) huf (100 forinti maghiari) jpy (100 yeni japonezi) mdl (leu moldovenesc).

Curs valutar leu moldovenesc (mdl). 4.9267 lei curs valutar usd : Curs valutar banci actualizat la fiecare 15 minute ✅, de la 11 banci din republica moldova.

Curs valutar leu moldovenesc (mdl). Convertor valutar după cursul bnr valabil astăzi. Verifica cursul valutar al leului moldovenesc pe ultimele 20 de zile.

Curs Valutar 23 Februarie Leul Prinde Puteri Astăzi Informaţii De Ultimă Oră De La Bnr Capital
vizitati articolul complet aici : https://www.capital.ro/curs-valutar-23-februarie-leul-prinde-puteri-astazi-informatii-de-ultima-ora-de-la-bnr.html
Leu moldovenesc (mdl) euro (eur) dolar s.u.a. Cursul bnr al leului moldovenesc este preluat zilnic si este valabil pentru ziua. Click pe una din bancile de mai jos pentru a vizualiza cursul complet oferit de banca din data.

Curs valutar mdl mediu, curs minim, curs maxim.

(usd) rubla ruseasca (rub) leu romanesc (ron) hrivna ucraineana (uah) dirham e.a.u. Va oferim in acest moment cursul valutar de la 11 banci din republica moldova, actualizat la interval de 15 minute. Curs valutar banci actualizat la fiecare 15 minute ✅, de la 11 banci din republica moldova.

Posting Komentar untuk "Curs Bnr Leu Moldovenesc"